Kuntavaalit 13.6.2021

Olen toiminut Vantaan kaupunginvaltuustossa useamman kauden. Tällä hetkellä olen myös kaupunginhallituksen jäsen.
Katso ajankohtaiset kannanottoni yksin ja yhdessä toisten kd-valtuutettujen kanssa:

Verotulot.
Väestönkasvu.
Aktiivisempi ote bussivaihtoehdon tutkimisessa.
Ennalta ehkäisevä työ alkaa kodeista.

Voit katsoa ja lukea vastaukseni Vantaan Sanomien vaalikoneeseen.

KD:llä on viisi valtuutettua Vantaalla. Kuntavaalit ovat sunnuntaina 13.6. tänä vuonna. Tervetuloa mukaan seuraamaan ajatuksiani sekä muidenkin ehdokkaittemme tavoitteita.

Kirjoituksessani Vantaan Sanomissa yhdessä Juha Malmin kanssa luomme linjaa Vantaan verotulojen lisäämiseksi. Miten kaavoitus ja mm. liikenneratkakaisut siihen vaikuttavat.

Olen toiminut Vantaan kaupunginvaltuustossa vuodesta 1989. Tällä hetkellä olen myös kaupunginhallituksen jäsen. Perheeseeni kuuluu puoliso ja lähisukuun kolme jo aikuista nuorta sekä kolme lastenlasta. Vantaalle minut toi työ ja tärkeä puhelinsoitto juuri ensimmäistä kotiamme miettiessämme. Varhemmin olen toiminut neljä kautta kansanedustajana. Olen myös kirkolliskokouksen jäsen sekä sen lakivaliokunnan varapuheenjohtaja. Olen kirjoittanut, väitöskirja mukaan laskien, kuusi kirjaa ja seitsemäs on valmistumassa. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta osaan myös pitää niiden puolta, joiden asialle minut on lähetetty. Vantaa on minulle hyvä paikka asua, kunhan maltamme kehittää sitä rauhallisesti ja tasapainoisesti.

Tässä taloudellisessa tilanteessa emme tarvitse ratikkaa vaan muita ekologisia liikenneratkaisuja. Taloutta on hoidettava viisaasti – viime vuosina muuttoliike ja yli kahden prosentin väestönkasvu kaupungissamme on ollut sillä tavalla hallitsematonta, että verotulomme eivät ole kehittyneet edes samaa tahtia kuin monissa naapurikunnissa. Tarvitsemme monipuolista kaavoitusta ja lisää erilaisia asumisvaihtoehtoja, pien-, osaomistus ja paritaloja sekä erikokoisia kerrostalohuoneistoja. Omasta puolestani haluan aina edistää Vantaan ja täällä asuvien asiaa!
Katso ja kuuntele lisää pohdiskeluani:

Yhteiskunnassa vaikuttava kristitty nykyaikana (yleisöluento 21.1.2021)